2022-02-16 07:47:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Több figyelmet kellene fordítanod a szeretteidre, családodra

Napi horoszkóp február 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint Telihold lesz az Oroszlán jegyében. Ez az energia nagyon jó hatással van rád, tele leszel energiával, és nagyon koncentráltan vagy képest azt használni, gyakorlatilag bármire, amit célul tűzöl ki magad elé.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem szabadna minden kósza pletykának hitelt adnod. Főleg azoknak nem, amiket az ellenségeidtől hallasz. Lehet, hogy éppen ilyen módon akanak téged manipulálni. Ne hagyd magad megvezetni! Hallgass inkább a józan eszedre!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az Oroszlán telihold hatására nagyon eredményes lehetsz ma mindenben. A szerelemben sikerül lezárnod egy régi fájó emléket, és ezzel új szakasz kezdődhet az életedben. A párkapcsolatod most igazán szenvedélyes és örömteli.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Rendkívüli egyéniség vagy, amivel jobbára tisztában is vagy. Ám, ha azt szeretnéd, hogy mások is a csodálatodra járjanak ezért, ki is kell bontakoztatnod magadban ezeket a tulajdonságaidat. Ma nagy lépést tehetsz ez irányban, az Oroszlán telihold utat mutat.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A telihold az Oroszlán jegyében ragyog. A nagy tervek ma biztosan megállják a helyüket. Mások előtt is bebizonyíthatod, hogy méltán van részed abban a szerencsében, ami ma megnyilvánul az életedben. A megfontolt döntések ideje jött el.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma végre elintézheted egy régóta halogatott ügyedet. Nehezen indulsz neki, de egy meglepő fordulat, váratlan találkozás következtében annál gyorsabban és flottabbul intézhetsz el mindent. És lehet, hogy a találkozás nem merül ki ennyiben.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Több figyelmet kellene fordítanod a szeretteidre, családodra. Valakit nagyon elhanyagoltál, vagy elhamarkodottan ítélkeztél róla. A belátásra, és a megbocsátásra kitűnően alkalmas nap lehet ez a mai. Legyetek újra barátok!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagyszerűen el tudod hitetni a külvilággal azt, amit szeretnél. Mindenkinek olyannak mutatod magad, amiről úgy véled, a legtaktikusabb. Ám a párodat ezzel összezavarod, előtte ne játszd meg magad! Bátorságra van szükséged ahhoz, hogy levesd az álarcaidat.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma végre nyugodt napra számíthatsz, elkerül az aggodalmaskodás. Ezt egy bizonyos személy jó hatásának is köszönheted. A kapkodás csak felesleges frusztrációt szül.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ráférne a lelkedre egy kis változatosság. A mai estédre betervezhetsz egy kis görbe utat, vagy összehívhatsz otthonodba egy kisebb társaságot. Bármi, ami nem a megszokott, az ma különösen örömmel tölt el.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A jótett helyébe jót várhatsz. A mai napon megmutatod áldozatkészségedet és nagyvonalúságodat, és ezt bizony most a sors meghálálja neked. És nemcsak elvont dolgokban mutatkozik meg ez, hanem valamilyen konkrét eseményben!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ha csak tengesz-lengesz a mai napon, aligha fogsz megoldást találni sürgető gondjaidra. Pedig ma sokat tehetnél azért, hogy megoldást találj pénzügyi nehézségeidre. Használd az Oroszlán-telihold erejét, ami kellő magabiztosságot ad ehhez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: